Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Allison Anna Szexuálterapeura

Allison Anna Szexuálterapeura

Nyári szerelem

2018. június 19. - Allison Anna

summer_love.jpg

Ahogyan ez a szép fogalom is létezik, úgy a mögötte rejtőző érzelem is. Bizonyára életünk során átélhettük ezt az érzést, vagy még gyermekkorunkban a nyári táborban, tinédzserkorunkban  egy nyaralás alkalmával vagy esetleg felnőttként egy különleges nyáron melyre mindannyian szívesen emlékezünk vissza.

Tovább

Utazás a múltba

kozepkori_par.jpg

Manapság bármely problémára megoldást találhatunk pár perc alatt. Lehet családi, párkapcsolati vagy egészségügyi, szexuális vonatkozású. Felmegyünk az internetre és mielőtt felkeresnénk egy szakembert, minden kérdésünkre megtalálhatjuk a választ.

De vajon hogyan is lehetett ez régebben, amikor nem csak az internet de a modern kor találmányai sem álltak rendelkezésre a megoldás megtalálásához?

Tovább

Hogyan győzzük le a féltékenységet?

jealousy_2.jpg

Magát az érzést átélni egy adott helyzetben teljesen normális dolog. A gondok akkor kezdődnek, amikor ez a negatív érzés elhatalmasodik bennünk és rányomja bélyegét párkapcsolatunkra. Természetesen ezt mindenki másképp éli meg . Ahhoz, hogy sikeresen legyőzzük, meg kell értenünk valójában mi zajlik le bennünk.

Tovább

Miért esünk szerelembe?

love.jpg

A szerelem, ahogyan számtalan műalkotás, vers, óda, ének említi – csodálatos érzés. He egyszer kialakul bennünk, minden percét szeretnénk kiélvezni. Aki valaha is volt már szerelmes tudja milyen érzés amikor „lepkék repkednek a hasunkban”. Naphosszat ábrándozunk, már a másik gondolatától is szaporábban ver a szívünk.

Tovább

Apró tippek, nagy előnyök - avagy egy párkapcsolat íratlan szabályai

img_0316.jpg

Megtalálni a nagy őt nem könnyű feladat. Mennyit kutatjuk, keressük, reménykedünk – Ő lesz az! De amikor a  már a miénk, és boldogan éldegélünk együtt, akkor is akadhatnak olyan problémák, konfliktusok melyek próbára tehetik párkapcsolatunkat. Néha az árral szemben úszunk azon gondolkozva, hogyan is jutottunk el idáig.

Tovább

Kifinomult randi trendek

randi_picture_2.jpg

Naponta milliónyi szingli próbálja megtalálni ösvényét  a párkeresés útvesztőjében. Társkereső weboldalak, applikációk, fórumok állnak rendelkezésükre leendő párjuk megtalálásához. Elég néhány szó magunkról, egy- egy fénykép és indulhat is a böngészés a rengetegben. Amilyen egyszerűen hangzik, a valóságban ennél sokkal nehezebb a helyzet. Gyakran a virtuális világ képzelt falai mögé bújva alakítunk ki tökéletes profilokat magunkról, ezzel is segítve saját keresésünket. Az őszinte érzelmek és vágyak háttérbe szorulnak, hiszen számunkra ismeretlenekkel nem szívesen osztanánk meg szívünk rejtett titkait. Ezzel azonban egy felszínes légkört alakítunk ki, mely mindenki számára bizonytalanságot rejthet maga mögött.

Tovább

Húsvéti hagyományok

easter-bunny-easter-rabbit-bunny-couple-69816.jpg

A húsvét a megújulás és az újjászületés jelképe, valamint a tavasz ünnepe.  A természet felébred hosszú, téli álmából és minden zöldbe borul. Ehhez az ünnephez számos jól ismert szokás kapcsolódik. A piros tojás festése, ajándékozása, valamint a locsolkodás . Önmagukban csupán csak megszokott hagyományoknak tűnhetnek, ugyanakkor mindegyik fontos spirituális  jelentőséggel bír.

Tovább
süti beállítások módosítása